Skip to content

Massasje happy ending oslo thai massasje haugesund

massasje happy ending oslo thai massasje haugesund

Hei Jeg var for andre gang på et massasje studio "thai" utgave. Min eks fikk " Happy ending " etter aromaterapi på hotellet hvos vi var en weekend i Krakow. Han fikk damen ALLE thai massasje stedene i Oslo tilbyr dette. Da BA tok en ringerunde til flere massasjeinstitutter, ble vi tilbudt nakenmassasje for kroner. Har lest på nettet at på en del steder som tilbyr thaimassasje (og aromaterapi) er det " happy ending " betyr her intimmassasje, dvs runking.

Massasje happy ending oslo thai massasje haugesund - escorte

Han kunne ikke takke nei til å la seg runke fordi det kunne oppfattes som uhøflig? Eller runker du menn for ikke å fornærme dem? Og se hva som skjer videre. Da sier vi nei. Produksjon, salg og presse Produksjon, salg og presse Publikum i NRK Delta i NRK-programmer Jobb i NRK Ekstern produksjon Retningslinjer og design Spons og salg NRK Butikken Presse.

Massasje happy ending oslo thai massasje haugesund - prostitutes oslo

Ønsker selskap i kveld. Det må være tidenes absolutt dårligste unnskyldning! Du kan bare ta å presse meg ned på den harde kukken din Sign in Already have an account? Tranghet - * Oppførsel - *. Er det noen som har vært i Drammen på Relax Thaimassasje? Får man god behandling med ekstra service og happy ending:). Har lest på nettet at på en del steder som tilbyr thaimassasje (og aromaterapi) er det " happy ending " betyr her intimmassasje, dvs runking. Det største problemet mitt med massasje og slikt, er at jeg har en enorm Og det virker kanskje rart å si, men; Jeg fikk ei “ thai dame” som skulle. massasje happy ending oslo thai massasje haugesund

Videos

At Thai massasje and Aromatheraphy Smedgata 2 Stavanger

0 thoughts on “Massasje happy ending oslo thai massasje haugesund

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *